сряда, 10 октомври 2018 г.

Fendi L´Acquarossa




Аромата е пищен ориенталски - цветен, предназначен за модерни, елегантни и изискани дами. 
Парфюмът пресъздава безупречния стил на италианските жени. 
Представен е с рекламна кампания на френския моден фотограф Jean-Baptiste Mondino с лице френската актриса и певица КиараМастрояни (дъщерята на Катрин Деньов и Марчело Мастрояни). 
 L’Acquarossa е създаден от DelphineLebeau, Benoit Lapouza и Francois Demachy. Аромата се отваря с искряща цитрусова свежест на калабрийскибергамот и сицилианска мандарина, обогатена с акорди на сочна слива. Сърцевината съчетава червено-златни цветя лантана, царствена роза, портокалов цвят и магнолия. Основата е от червен кедър, чувствен мускус и индонезийски пачули. 
Флаконът се усеща супер лъскав и луксозен все пак говорим за Фенди, с правоъгълна форма оцветен в ярко червено: цветът на страстта и чувствената женственост, подчертан с позлатен орнамент, гравиран с името на аромата и марката. Златната квадратна капачката има стилнa черна плочка със златно логото на марката.
Средни нотки: портокалов цвят, роза, магнолия, лантана Базови нотки: червен кедър, индонезийски пачули, мускус 
Лансиран е през 2013 година.  

Парфюма е закупен от parfimo.bg. Много харесвам сайта и най-редовно си взимам не само парфюми но и други продукти от там винаги са оригинални и на изгодни цени!  




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Fendi L´Acquarossa Аромата е пищен ориенталски - цветен, предназначен за модерни, елегантни и изискани дами.  Парфюмът п...