вторник, 18 септември 2018 г.

Splat Sea Minerals 

Поредна любима паста за зъби на марката.
Възхитена съм от разнообразието на продукти, които предлагат SPLAT !


Гел пастата за зъби на "Splat" съдържа
минерали и морски водорасли, които спомагат за възстановяването и укрепването твърдите тъкани на зъбите, като същевременно предотвратяват появата на кариес.

Специалният компонент полидон разтваря натрупаната мека плака по зъбите и възпрепятства образуването на зъбен камък. Екстрактът от спирулина поддържа венците здрави и подхранва лигавицата в устната кухина. Пастата не съдържа SLS, триклозан, хлорхексидин захаринат, пероксиди. 




 Една опаковка от 75мл./цена около 11лв. зависимост от мястото на закупуване/ ми стигна за месец дори малко повече от месец, което говори че продукта е икономичен.
След и по време употребата на пастата за зъби с минерали на Сплат не съм усетила чувствителност в зъбите, което е страшно важно за мен, тъй като някои други пасти /на други марки/ предизвикват чувствителност на зъбите, която е страшно не приятна.





Аз ползвах пастата в продължение на 2-3 минути, разбира се след като съм се хранила, два пъти дневно - сутрин и вечер.
 Продукта има страхотен и освежаващ аромат, който се запазва и след употребата.




 След толкова положителни неща за продуктите мисля че е време да ви запозная малко и с информация за самия производител.


 „Splat“ са 3-ти в света по продажби на паста за зъби, а в Русия са обявени за производител № 1 (от 2010 г.).
През 1992 г. в Русия се появява натурална паста с витамино-минерален комплекс, с жизнерадостно делфинче на опаковката.Която е с  натурален комплекс от микроводорасли Spirulina Platensis (едно от първите растения в света), което е сред широко използваните природни добавки. Пастата бързо става лидер в продажбите в Русия, поради изключителното си качество.

2001 г. се оказва преломна за компанията, когато, въпреки трудностите, се утвърждава мотото да се трудиш и живееш за това в света да има повече щастливи, здрави и жизнерадостни хора. Да бъдеш полезен дори само на един човек на ден – това може да осмисли съществуването ти. Посветени на тази идея от „SPLAT cosmetics” полагат усилия и слагат начало на собствено производство, което едно от най-съвременните в Русия. Терапевтичният ефект на професионалните пасти за зъби SPLAT получават признание от водещи институции в Европа и Русия.

През 2004 г. Поради желанието си да опознае по-добре клиентите си, дава интересна идея на президента на компанията, който пише писмо до своите приятели-клиентите, което е вложено в опаковката на всяка една тяхна паста. В това обръщение се разказвало за хората, които стоят зад създаването на великолепните продукти, за мечтите и желанието им да създават заедно продукти, носещи щастие. В отговор компанията получава хиляди писма, на които лично президента отговорил с благодарност и топли чувства.
От тогава писмата на генералния директор се превръщат в традиция, която докосва сърцата на милиони техни почитатели.

През 2008 г., благодарение на непрекъснатите иновации, развойна дейност и създаване на все повече натурални продукти, „Splat“ е отличена първа награда на конгреса за най-динамично развиващите се компании в руския среден бизнес.
Една година по-късно компанията стартира проект „Етично и екологично производство“. В резултат те успешно преминават през доброволна сертификация в международната организация Prima Klima, която потвърждава СО2-неутралното им производство.

За една година те наполовина намаляват нивото на отделен в атмосферата СО2. За целта се отказват от опаковъчни материали и компоненти, съдържащи фенол и фреон. През лятото на 2009 г., според проучване на ACNielsen, „Сплат“ става №1 на руския пазар на продукти за устна хигиена, а на следващата година вече е на 3-то място в света, сред световните брандове. Тя се превръща в световен феномен, благодарение на световните иновации и съвременните ѝ революционни продукти, които се предлагат в повече от 35 000 търговски точки в Русия и в над 18 страни в света.

Сред продуктите ѝ са такива, които безопасно избелват зъбите, без да увреждат емайла, детски, които не вредят на детското здраве, дори при поглъщане, заздравяващи емайла, в малки опаковки – за пътуващите, различни видове пяна за зъби, заздравяваща венците и намаляващи риска от възпаление, четки и конци за зъби, както и води с различно действие.
Оборотът на компанията за 2012 г. е 100 милиона евро, а за 2013 г. Вече са 130 милиона евро.
Цялото производство на “Сплат” е със статут СО2-неутрално и сертифицирано в съответствие с международните стандарти GMP Cosmetics, ISO 9001, ISO 14001.

И с тези сертификати не се изчерпва позитивното отношение и желанието на компанията да опазва природата. „Splat“ мислят за бъдещето ѝ, защото то е бъдеще на техните клиенти и на всички нас.

  П.С Държа да отбележа че изказвам искреното си мнение за качеството на продуктите на СПЛАТ, след като съм ги тествала и не ги възхвалявам просто защото са ми ги пратили да ги тествам а просто защото наистина са страхотни!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Fendi L´Acquarossa Аромата е пищен ориенталски - цветен, предназначен за модерни, елегантни и изискани дами.  Парфюмът п...